Veenfabriek
Marktsteeg 1 | 2312CS | Leiden
071 3318 054 (MA/DI/DO, 9.30 - 17.00 UUR) |
Veenproef Alles van waarde

Veenproef Alles van waarde


Bij deze Veenproef gooien we tijdens het repetitieproces van Alles van waarde de deuren open. We maken muziek, spelen scènes, proberen uit en gaan met elkaar aan tafel voor een waanzinnig viergangendiner. Acteur en kok Phi Nguyen laat zich voor het menu inspireren door de thema’s van de voorstelling.
Bij deze Veenproef zijn de spelers, en natuurlijk regisseur Joeri Vos, aanwezig om je meer over het maakproces te vertellen en je mee te nemen in de voorbereidingen van Alles van waarde, die 3 weken later in première gaat.

Voor elke Veenproef nodigen we een interessante gastspreker uit: een kunstenaar, wetenschapper of anderszins deskundige, die context en verdieping biedt bij de thema’s en onderwerpen van die avond.
Tijdens deze Veenproef is Latijns-Amerikacorrespondent en journalist Edwin Koopman te gast. Edwin heeft Venezuela vaker bezocht dan je op twee handen kunt tellen. Omdat de situatie in Venezuela een belangrijke rol speelt in Alles van waarde, komt hij spreken en vragen beantwoorden over de Venezolaanse ontwikkelingen.

Menu driegangendiner*
Amuse: rijstcrisp met guasacaca (avocadodip) en tomatenconcassé
Voorgerecht: maissoep met citroengras, limoenblad, gember, gebrande mais en lenteuitjes
Hoofdgerecht: gebakken banaan, gemarnineerde zwarte bonen, stoof van jackfruit, rijst, salade
nagerecht: flan van dulche de leche met koffiegranité en koffiecrumble

datum
maandag 8 oktober | 19.00 – 22.30 uur

locatie
Scheltema Leiden, Marktsteeg 1, Leiden

tickets (incl. diner)
Normaal € 27,50
Met extra liefde € 32,50**
We Are Public: € 12,50 (i.c.m. je lidmaatschap)

*Let op: i.v.m. voorbereidingen op het diner is het wenselijk dat je voor maandag 8 oktober 15.00 uur online je kaarten bestelt. Op maandag 8 oktober zijn er beperkt aantal kaarten aan de deur beschikbaar.
Voor het diner kan er rekening gehouden worden met allergieën. Wil je deze doorgeven, doe dit dan uiterlijk 24 uur van tevoren via info@veenfabriek.nl of rianne@veenfabriek.nl, o.v.v. ‘allergie Veenproef Alles van waarde‘.

**De Veenfabriek hanteert inkomensafhankelijke ticketprijzen. Zit je krap? Dan kun je voor € 27,50 naar binnen. Heb je het wat breder en draag je de Veenfabriek een warm hart toe? Dan zouden we het heel fijn vinden als ervoor kiest € 32,50 te betalen. Let op, deze keuze is geheel vrijblijvend.
Lees hier meer over de inkomensafhankelijke prijzen.

De voorstelling Alles van waarde gaat na deze Veenproef op een landelijke tournee.
Bekijk hier de speellijst.

Op de hoogte blijven van De Veenfabriek?

Ja, schrijf me in voor de nieuwsbrief!