menu Programma

Get Lost festival 2019

tweede editie Get Lost festival in de Marktsteeg, Leiden

word nu veenfriend

Na de succesvolle eerste editie in 2018 komt er op 25 mei weer een nieuw Get Lost Festival in de Marktsteeg in Leiden. Get Lost staat voor het ontdekken van verschillende (nieuwe) kunst binnen de verschillende vormen: muziek, voorstellingen, beeldende kunst, films en lezingen. Duik in een onbekende wereld en verdwaal door de oude fabriekspanden van de Marktsteeg.

Get Lost Festival wordt in en door het cultuurkwartier georganiseerd. De programmering wordt verzorgd door de Veenfabriek, Gebr. de Nobel, Bioscopen Leiden, Marktsteeg 10, Domino en Scheltema Leiden.

De Veenfabriek speelt op het Get Lost festival fragmenten uit de voorstelling Atlantis
Eind mei gaat Atlantis, onze nieuwe muziektheatervoorstelling in première op Festival Karavaan. Tijdens Get Lost krijg je om 11.30 uur onder het genot van een heerlijk ontbijtje als eerste een aantal kersverse scènes te zien en de muziek te horen!

In Atlantis bouwt de Veenfabriek met muziek, theater en gastronomie op eigenzinnige wijze aan een nieuwe beschaving. Vol van klanken, verhalen, fantasie en complottheorieën. Brutaal en liefdevol. Wees van harte welkom bij de eerste steenlegging van Nieuw-Atlantis!


De tweede editie van het Get Lost festival vond op 25 mei 2019 plaats in de Marktsteeg in Leiden.

Bekijk ook